sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

.

Taas on tullut ahmittua viikonloppuna. Eilen kävin vaa'alla ja se näytti 53,5kg... Siis ei voi olla todellista! Tänään oon syönyt ihan liikaa. Aamulla pari siivua kalakukkoa ja lasillisen mehua, päivällä paistettuja perunoita varmaan ainakin 2 perunan edestä, siivullisen kalakukkoa ja kurkkusalaattia. Sitten oon pitkin päivää napostellut puffet-jäätelön ja suklaata. Hyi hitto mä oksetan itteeni...

Miks tää menee aina näin. Viikolla kaikki menee hyvin, mutta viikonloppuisin lihon pudotetut kilot takaisin. Ilmeisesti mulla ei oo kotona muuta tekemistä kuin syödä. Nyt pitää oikeesti ottaa itteä niskasta kiinni ja miettiä miten mahtavalta se tuntuu kun puntarissa on lukema 47.

Ketään ei kiinnostais vaikka kuolisin nyt. Koulussa istun aina yksin siellä käytävällä kun ahdistaa olla ihmisten seurassa enkä muutenkaan keksi mitään relevanttia sanomista. KUKAAN ei ole kertaakaan tullut kysymään oonko ok. Paitsi kerran joku puoli vuotta sitten luokanvalvoja tuli kysymään kun en mennyt syömään että mikset mee ja eikö oo nälkä. Pudistin vaan päätä ja se sano "no voi". That's it, siinä se, se vaan lähti vittuun ja kukaan ei ole sen jälkeen ollut paskankaan vertaa kiinnostunut mun voinnista. Nyt tuli ihan huomiohuora-olo kun kirjoitin ton. Ihan sama. Mutta kerran yks kaveri oli ollut yhen viikon vähän hiljasempi, koska sillä oli mennyt poikki sen poikakaverin kanssa niin heti ainakin 2 opettajaa oli kysynyt tunnin jälkeen siltä että onko kaikki hyvin.

En oo viillellyt varmaan kahteen kuukauteen. En oo jaksanut.

Kohta on muuten blogissa ollut 1000 kävijää, wou. Näihin postauksiin saa kyllä sitten kommentoidakin! D:

2 kommenttia:

  1. Itellä on täl hetkel samat fiilikset... en taaskaan osaa sanoo mitään järkevää... pystyn samaistuu suhun. Tsemppii :)

    VastaaPoista
  2. Itellä on ihmisiä ympärillä, mutta silti en osallistu mitenkään keskusteluun.
    Tsemppiä

    VastaaPoista