maanantai 12. tammikuuta 2015

Every story has a beginning

Päätin sitten minäkin aloittaa bloggaamisen, vaikka itseäni kovin surkeana kirjoittajana pidänkin. Tässä kohtaa pitäisi varmaankin esitellä itseään jotenkin kattavasti ja fiksun oloisesti. Itsensä esittely on kyllä kanssa toinen asia, missä olen todella huono. No kai sitä voisi yrittää.


Eli olen tämmöinen 16-vuotias ysiluokkalainen tyttö, joka toivoisi olevansa paljon laihempi ja itsevarmempi. Jokaista päivää varjostaa tieto omasta huonoudesta ja siitä, että tietää kaikkien muiden olevan paljon parempia kaikessa. Kavereita en pahemmin omista. En vain osaa pitää ihmissuhteita yllä. Nyt varsinkaan en jaksaisi ollenkaan lähteä tapaamaan ketään tai mennä hillumaan kaupungille. Itsekseni kuitenkin tykkään lenkkeillä ja urheilua pitääkin lisätä, jos tosissani haluan saavuttaa tavoitepainoni eli 43 kiloa.


Hyvin todennäköisesti tämä blogi tulee olemaan lähinnä vain ns. laihdutuspäiväkirja itselleni, mutta yritän ainakin välillä kirjoitella myös jotain ajatuksia ja ehkä muutamia asiapostauksiakin.

Hei-hei!

1 kommentti:

  1. Hei!
    Haluatko laihdutus kaverii?
    Oon kylläki poika...
    Mutta jos kiinnostaa laita
    anoreksia.lintu@gmail.com

    jos ei nii sano suoraa et EI!

    VastaaPoista